Materials of Jewellery (In Finnish)

Korun väliosat, koukut ja tapit

Lähtökohtaisesti korujen kiinnitysosissa, koukuissa ja tapeissa käytetään ruostumatonta terästä, joka on yleisesti käytössä oleva ja turvallinen korumateriaali.  Tällä hetkellä myös kaikki osat tappeja lukuun ottamatta ovat hopeoitua ruostumatonta terästä. Kuitenkin jos sinulla on nikkeliallergia on suotavaa valita ruostumattoman teräksen sijaan sterling-hopea. Tilauksesi yhteydessä voit erikseen valita, että korusi tapit tai koukut vaihdetaan teräksestä sterling-hopeaan. 

Kullan värisissä koruissa väliosissa käytetään kullattua messinkiä ja koukkuina kullattuja kuparikoukkuja (Koukut sisältävät: kuparia 62,8 %, sinkkiä 36,1 % ja kultaa 1,1 %). Koukut eivät sisällä nikkeliä. Myös kultaisissa koruissa vaihtoehtona on nikkeliallergikoille hopeiset sterlinghopea koukut. Valitettavasti täysin kultaisia koukkuja ei ole saatavilla.

Kivimateriaalit

Ihanilla-mallistossa hyödynnämme kahta suomalaista kivilajiketta: Dolomiittimarmoria ja tummanharmaata/mustaa graniittia. Näiden lisäksi mallistosta löytyy valkoista italialaista marmoria. Yksikään kiviosa ei ole täsmälleen samanlainen vaan niissä esiintyy paljon vaihtelua värimaailmassa; jokainen koru on siis tältä osin täysin uniikki. Kiviosat hiotaan ja leikataan muotoon Sastamalassa.

Valkoinen marmori

dolomiitti-marmori

Tummanharmaa graniitti

Puumateriaalit ja Maali

Puukoruissa ja kivikorujen taustoissa käytämme suomalaista sertifioitua koivuvaneria. Mustaksi maalatuissa puuosissa käytetään kalustemaalia ja hopeisissa koruissa akryylimaalia. Hopeiset osat maalataan käsin, joten kappaleissa voi esiintyä pientä vaihtelua. Puuosat laser-leikataan Hauhossa.

Pysy ajantasalla

Subscribe to our newsletter

Kun tilaat uutiskirjeet saat 15% alennuksen vähintään 40€ ostoksen.