Contact us!

Email: hello@ihanilla.com
We aspire to answer all emails by the next business day.

FAQ

Frequently asked questions

Pyrimme käsittelemään tilaukset aina seuraavaan arkipäivään mennessä, mutta tilanteen mukaan käsittely voi vaihdella 1-3 arkipäivän välillä. Varsinainen toimitus tapahtuu Postin kautta ja he määrittelevät paketin toimitukseen kuluvan ajan.

In wooden jewellery we use Finnish birch and in stone jewellery Finnish granite and dolomite marble and italian marble.

Oletuksena korujen kiinnitysosissa, koukuissa ja tapeissa käytetään ruostumatonta terästä, joka on yleisesti käytössä oleva ja turvallinen korumateriaali. Ruostumaton teräs sisältää yleensä pieniä määriä nikkeliä, mutta on sellaisessa muodossa ettei se vapaudu käyttäjään.  Jos kuitenkin sairastat nikkeliallergiaa on suotavaa valita ruostumattoman teräksen sijaan sterling-hopea. Tilauksesi yhteydessä voi erikseen valita, että korusi tapit tai koukut vaihdetaan teräksestä sterling-hopeaan.

Kullan värisissä koruissa koukut sisältävät kuparia 62,8 %, sinkkiä 36,1 % ja kultaa 1,1 %. Koukut eivät sisällä nikkeliä. Myös kultaisissa koruissa vaihtoehtona nikkeliallergikoille on hopeiset sterlinghopea koukut. Valitettavasti täysin kultaisia koukkuja ei ole saatavilla.

Jos aihe kiinnostaa enemmän, katso blogin puolelta tarkemmat tiedot materiaaleistamme.

Mitkään koukuistamme eivät sisällä nikkeliä, mutta yleisenä suosituksena on käyttää sterlinghopea-koukkuja jos kärsit nikkeliallergiasta. Jokaisen korun kohdalla voit valita erikseen sterlinghopea koukut.

Kiviosat koruissa ovat n.3mm paksoja, jonka vuoksi ne eivät paina paljon. Painoa voi verrata esimerkiksi isoihin vanerikoruihin.

Pahoittelut aiheutuneesta harmista!<3

Laita kuva viallisesta tai hajonneesta korusta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@ihanilla.com

Jos korusi hajosi käytössä, niin kerro mikä aiheutti korun hajoamisen. Näiden tietojen pohjalta voimme koruista entistä paremman tulevaisuudessa.

Huomioithan kuitenkin etteivät korut kestä kuumia lämpötiloja eli esimerkiksi saunominen on ehdottomasti kielletty korujen kanssa.

All jewellery has been made in Finland. Wooden part are cut in Hauho and stone parts are made in Sastamala. The final product is made in Tampere.

Valitettavasti emme myönnä ns. hygieniatuotteille (kuten korvakorut) palautus- tai vaihto-oikeutta, koska näitä tuotteita ei voi palautuksen jälkeen myydä eteenpäin. Tämänhetkiset pakkaukset eivät tarjoa mahdollisuutta varmistaa, ettei koruja ei ole käytetty ennen palauttamista, joten palautettuja koruja ei voida myydä edelleen. Mietimme kuitenkin ratkaisua, jotta tulevaisuudessa voisimme tarjota myös korvakoruille palautusoikeuden.

Pysy ajantasalla

Subscribe to our newsletter

Kun tilaat uutiskirjeet saat 15% alennuksen vähintään 40€ ostoksen.