Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT JA VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Voimaantulopäivä: 1.3.2021

Näitä yleisiä sopimus- ja toimitusehtoja (”Ehdot”) sovelletaan kaikkien tämän verkkosivuston sivujen (jäljempänä yhdessä ”verkkosivusto” tai ”sivusto”) käyttöön ja kaikkien tämän verkkosivuston tarjoamien tai tällä sivustolla tarjottujen tuotteiden (”Tuotteet”) käyttöön ja tilaamiseen, ellei kirjallisesti ole sovittu toisin.

Nämä Ehdot muodostavat sopimuksen Asiakkaan ja Ihanilla Oy:n (myöhemmin myös Ihanilla) (y-tunnus 3132069-9) välillä ja sisältävät tärkeitä tietoja Asiakkaan ja Ihanillan laillisista oikeuksista, oikeussuojakeinoista ja velvollisuuksista.

Näissä Ehdoissa voidaan puhua myös Myyjästä ja Meistä (Ihanilla) ja Ostajasta (Asiakas).

SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Sopimus syntyy ja Ehdot tulevat sopimuksen osaksi, kun Asiakas tilaa tuotteet ja Ihanilla on vahvistanut tilauksen kirjallisesti. Verkkosivuston käyttämisen osalta Ehdot tulevat osaksi verkkosivustoa käyttämällä ja sen käyttöä jatkamalla.

HINNAT

Verkkokaupan tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi niin kauan, kun ne on julkaistu Ihanillan verkkokaupassa.

Verkkosivustolla mainostetut tarjoukset, alennukset, tai muut edut ovat voimassa alkaen tietojen kirjoittamishetkestä, mutta Ihanilla pidättää oikeuden muuttaa hintoja, tuotetietoja, tarjouksia ja alennuksia ilman erillistä ilmoitusta.

Ihanilla pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa tilatussa tuotteessa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.

TUOTTEISIIN LIITTYVÄT HUOMAUTUKSET

Tuotteissa käytetään liimaa, joka voi allergisoida.

Tuotteissa käytetään ruostumaton terästä, mutta käytät koruja omalla vastuullasi, jos sinulla on nikkeliallergia.

Kivikorujen luonteeseen kuuluu vaihtelu valokuviin nähden, näissä voi olla esimerkiksi juovia tai värivaihtelua.

Koruja ei saa käyttää kuumissa tai kosteissa tiloissa eikä uidessa.

TILI JA SALASANA

Käyttäjätilin luominen verkkokauppaamme on vapaaehtoista. Olet itse vastuussa antamiesi tietojen oikeellisuudesta sekä salasanasi turvallisesta säilyttämisestä.

TILAUS

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit tehdä ostoksen valitsemalla haluamasi tavarat ja lisäämällä ne ostoskoriin. Seuraa sitten annettuja ohjeita ja siirry maksusivulle.

Tilauksesta tulee ilmetä Asiakkaan, toimitusosoite, laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite), puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Henkilöasiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Asiakas vastaa tekemänsä tilauksen oikeellisuudesta. Asiakkaan tulee ennen tilauksen lähettämistä varmistaa, että tilattavien tuotteiden ominaisuudet vastaavat Asiakkaan vaatimuksia.

Verkkokaupassa tehdystä Asiakkaan tilauksesta lähtee automaattinen tilausvahvistus Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ja tilaus tulee Ihanillaa sitovaksi vasta kun Asiakas on saanut tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkista myös roskapostisi tai ns. mainoskansio.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

MAKSUTAVAT

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteita maailmanlaajuisesti.

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tuotteiden luovutus sopimuksen mukaan tapahtuu.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan, johon vaikuttaa tavaran koko ja paino. Tuotteille on heti nähtävissä kiinteät toimituskustannukset verkkokaupassa.

TOIMITUSAIKA

Pyrimme toimittamaan tavaran mahdollisimman nopeasti asiakkaalle. Tavara lähtee meiltä viimeistään 3 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

NOUTAMATTOMAT PAKETIT

Ihanilla ei toimita uudelleen tavaraa asiakkaalle, joka ei ole lunastanut tilaamaansa tavaraa.

Veloitamme asiakkaalta korvauksena noutamattomista paketeista 15,00 €.

TUOTTEIDEN SAATAVUUS JA MYYJÄN OIKEUS PERUUTTAA TILAUS

Ihanilla ei vastaa, jos siitä riippumattomasta syystä tuotetta ei voida toimittaa

asiakkaalle sen vuoksi, että se on esimerkiksi varastettu tai muuten ei ole saatavissa.

Ihanillalla on tällaisissa tilanteissa oikeus peruuttaa tilaus.

Tuotteet voivat olla yksittäiskappaleita eikä korvaavia tuotteita ole välttämättä saatavilla.

Ihanilla ei vastaa tuotteiden varastosaldotiedoissa mahdollisesti esiintyvistä tilapäisistä virheistä ja varaa oikeuden peruuttaa tilaus tällaisissa tilanteissa.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Emme myönnä myymillemme ns. hygieniatuotteille (kuten korvakorut) palautus- tai vaihto-oikeutta, koska näitä tuotteita ei voi palautuksen jälkeen myydä enää eteenpäin. Lain mukaan peruuttamisoikeutta ei ole, jos sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi.

Vaihto- ja palautusoikeutta ole myöskään kuluttajan pyynnöstä mittatilauksena tai muuten kustomoidusti tehtävällä korulla tai muulla tuotteella.

KULUTTAJA-ASIAKKAAN PERUUTUSOIKEUS

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä peruutuslomaketta käyttäen tai muutoin kirjallisesti tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@ihanilla.com) 14 vrk kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Mikäli kuluttaja-asiakas haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee pakkauksen olla myyntikunnossa.

Asiakas vastaa tavaran palauttamisen kustannuksista.

Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, kuluttajalla ei ole oikeutta saada takaisin koko maksamaansa summaa.

VÄLILLINEN VAHINKO

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan Ostajalle toimituksen viivästymisestä tai virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitettu tavara on joltakin osin virheellinen, Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä Myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.  Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara.

VEROT

Tuotteen tietokentässä on mainittu tavaran myyntihinta ja myyntihintaan sisältyvä arvonlisäveroprosentti.

TIETOSUOJA

Noudatamme henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä. Voit lukea tarkemmin siitä, miten käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteestamme.

TEKIJÄNOIKEUDET

Mitään Ihanillan sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

AFFILIATE-LINKIT

Sivustollamme voi olla affiliate-linkkejä, joiden kautta ostetuista tuotteista voimme saada pienen komission. Affiliate-linkit on erikseen merkitty.

SOSIAALISEN MEDIAN TOIMINNOT

Tämä sivusto saattaa tarjota tiettyjä sosiaalisen median ominaisuuksia, jotka mahdollistavat Asiakkaan:

 • Linkittävän omilta tai tietyiltä kolmannen osapuolen verkkosivustoilta tiettyyn tämän verkkosivuston sisältöön
 • Lähettävän tämän verkkosivuston kautta sähköposteja tai muuta viestintää, jossa on tiettyä sisältöä tai linkkejä tiettyyn sisältöön
 • Mahdollistavan, että osan tämä verkkosivuston sisällöstä näkyy omilla tai tietyillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla

Voit käyttää näitä ominaisuuksia yksinomaan niiden palveluntarjoajan käyttöehtojen mukaisesti.

Voimme poistaa käytöstä kaikki sosiaalisen median ominaisuudet tai linkit milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta harkintamme mukaan.

KÄYTTÄJÄSISÄLTÖ

Verkkosivusto voi sisältää ilmoitustauluja, keskusteluhuoneita, henkilökohtaisia sivuja tai profiileja, foorumeita ja muita interaktiivisia ominaisuuksia (yhdessä ”Interaktiiviset palvelut”), joiden avulla käyttäjät voivat lähettää, julkaista tai näyttää muille käyttäjille tai muiden henkilöiden (jäljempänä ”postittaa”) sisältöä tai materiaalia (yhdessä ”Käyttäjäsisältö”) verkkosivustolla tai sen kautta.

Kaikkien käyttäjien sivustolle jakamien tietojen on oltava näiden Ehtojen sisältämien sisältöstandardien mukaisia.

Sivustolle lähettämääsi käyttäjän kirjoittamaa sisältöä ei pidetä luottamuksellisena.

Osallistumalla mihin tahansa Interaktiiviseen palveluun, myönnät meille ja vastaaville lisenssinsaajillemme ja seuraajillemme oikeuden käyttää, jäljentää, muokata, näyttää ja tällaista materiaalia mihin tahansa tarkoitukseen.

Vakuutat ja takaat, että:

 • Omistat tai hallitset kaikkia oikeuksia Käyttäjäsisältöön ja sinulla on oikeus myöntää yllä annettu lisenssi meille ja lisenssinsaajillemme sekä seuraajillemme
 • Kaikki julkaisemasi Käyttäjäsisältö noudattaa näitä Ehtoja
 • Ymmärrät olevasi vastuussa kaikista lähettämästäsi Käyttäjäsisällöstä, ja sinulla on täysi vastuu tällaisesta sisällöstä, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus, tarkkuus ja tarkoituksenmukaisuus.

Emme ole vastuussa kolmansille osapuolille verkkosivuston käyttäjän lähettämän Käyttäjäsisällön sisällöstä tai oikeellisuudesta.

KÄYTTÄJÄSISÄLLÖN STANDARDIT

Nämä sisältöstandardit koskevat kaikkia käyttäjien julkaisuja ja Interaktiivisten palvelujen käyttöä.

Käyttäjien kirjoitusten on kaikilta osin noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä.

Rajoittamatta edellä mainittua, käyttäjien kommentit ja julkaisut eivät saa:

 • Sisältää loukkaavaa, siveetöntä, häiritsevää, väkivaltaista, vihamielistä tai muuten sopimatonta materiaalia
 • Mainostaa seksuaalista tai pornografista materiaalia tai suosia väkivaltaa tai rodusta, sukupuolesta, uskonnosta, kansallisuudesta, vammaisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai iästä johtuvaa syrjintää
 • Loukata kenenkään patentteja, tavaramerkkejä, liikesalaisuuksia, tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia
 • Rikkoa muiden laillisia oikeuksia (mukaan lukien yksityisyyden suoja) tai sisältää materiaalia, joka voi johtaa siviilioikeudelliseen tai rikosoikeudelliseen vastuuseen sovellettavien lakien tai asetusten nojalla tai joka voi muuten olla ristiriidassa näiden Ehtojen ja tietosuojakäytäntömme kanssa
 • Mainostaa tai puolustaa laitonta toimintaa

LINKITYS

Ihanillan sivustolle saa linkittää tekstilinkkejä tavanomaisen käytännön ja hyvän tavan mukaisesti.

Emme hyväksy kehystämistä tai upotettuja linkkejä.

ASIAKASSUOSITUKSET

Sivustollamme voi olla asiakkaidemme palautteita tai suosituksia. Nämä ovat aitoja asiakaskokemuksia, mutta eivät takaa sitä, että jokaisella olisi vastaava kokemus.

ULKOISET VERKKOSIVUSTOT

Ihanilla ei vastaa sivustolle linkitettyjen ulkoisten sivustojen toiminnasta tai tiedoista.

VERKKOSIVUSTON TOIMINTA

Ihanillan voi olla joissain tilanteissa keskeytettävä pääsy verkkosivustolle voidakseen suorittaa huolto- tai muita toimenpiteitä. Hyväksyt sen, että verkkosivusto ei ole aina käytettävissä, eikä Ihanilla ole vastuussa mistään tällaisen katkoksen seurauksena aiheutuneista vahingoista tai menetyksistä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Ihanilla tarjoaa verkkosivuston sellaisenaan, eikä takaa, että tämän sivuston sisältämässä materiaalissa olevat toiminnot ovat keskeytymättömiä tai virheettömiä, että viat korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin ei sisällä viruksia tai virheitä. Ihanilla voi muuttaa sivuston sisältöä ja tietoja ilman minkäänlaista ilmoitusta.

YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Ihanilla ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, eikä myöskään riko sopimusta, mikäli jokin ylivoimainen este, kuten luonnon olosuhteet, tulipalo, tulva, konevaurio, maanjäristys, lakko, sota, hallituksen toimet, terrorismin uhkat tai teot, mellakat, kansallinen hätätilanne, vallankumous, epidemia tai pandemia, liikennehäiriö tai rajoitukset tai viivästykset, jotka vaikuttavat kuljetusyrityksiin, estää tavaran toimittamisen.

Jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi Ihanillalta kohtuuttomia uhrauksia Asiakkaalle koituvaan etuun nähden, Ihanilla ei ole velvollinen täyttämään sopimusta.

MUUTOKSET EHTOIHIN

Varaamme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

RIITOJEN RATKAISU

Erimielisyystilanteissa Ihanilla ja Asiakas pyrkivät ensisijaisesti neuvottelemaan asian sovinnollisesta ratkaisusta.

Näistä Ehdoista ja sopimussuhteesta syntyneet riidat ratkaistaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Tällä ehdolla ei tarkoiteta rajoittaa kuluttajan oikeutta nostaa kanne ja olla vastaajana oman asuinpaikkansa alioikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi kuitenkin saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä Ehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä.

Ihanilla Oy

e-mail: asiakaspalvelu@ihanilla.com

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeet saat 15% alennuksen vähintään 40€ ostoksen.