Ota yhteyttä

Email: asiakaspalvelu@ihanilla.com
Pyrimme vastaamaan sähköposteihin seuraavaan arkipäivään mennessä

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Pyrimme käsittelemään tilaukset aina seuraavaan arkipäivään mennessä, mutta tilanteen mukaan käsittely voi vaihdella 1-3 arkipäivän välillä. Varsinainen toimitus tapahtuu Postin kautta ja he määrittelevät paketin toimitukseen kuluvan ajan.

Korut on valmistettu Suomessa. Puuosat laserleikataan Hauhossa ja kiviosat valmistetaan Sastamalassa. Lopullinen kokoaminen tapahtuu Tampereella.

Valitettavasti emme myönnä ns. hygieniatuotteille (kuten korvakorut) palautus- tai vaihto-oikeutta, koska näitä tuotteita ei voi palautuksen jälkeen myydä eteenpäin. Tämänhetkiset pakkaukset eivät tarjoa mahdollisuutta varmistaa, ettei koruja ei ole käytetty ennen palauttamista, joten palautettuja koruja ei voida myydä edelleen. Mietimme kuitenkin ratkaisua, jotta tulevaisuudessa voisimme tarjota myös korvakoruille palautusoikeuden.

Käytämme puisissa koruissa aina suomalaista sertifikoitua koivuvaneria ja kivikoruissa käytössä tällähetkellä ovat suomalainen graniitti ja suomalainen vihreä dolomiittimarmori sekä italialainen marmori.

Oletuksena korujen kiinnitysosissa, koukuissa ja tapeissa käytetään ruostumatonta terästä, joka on yleisesti käytössä oleva ja turvallinen korumateriaali. Ruostumaton teräs sisältää yleensä pieniä määriä nikkeliä, mutta on sellaisessa muodossa ettei se vapaudu käyttäjään.  Jos kuitenkin sairastat nikkeliallergiaa on suotavaa valita ruostumattoman teräksen sijaan sterling-hopea. Tilauksesi yhteydessä voi erikseen valita, että korusi tapit tai koukut vaihdetaan teräksestä sterling-hopeaan. Jos aihe kiinnostaa enemmän, katso blogin puolelta tarkemmat tiedot materiaaleistamme.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeet saat 15% alennuksen vähintään 40€ ostoksen.