Ota yhteyttä

Email: asiakaspalvelu@ihanilla.com
Pyrimme vastaamaan sähköposteihin seuraavaan arkipäivään mennessä

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Pyrimme käsittelemään tilaukset aina seuraavaan arkipäivään mennessä, mutta tilanteen mukaan käsittely voi vaihdella 1-3 arkipäivän välillä. Erikoisvärien kohdalla korut maatalaan aina tilauksesta, joten käsittelyaika on 2-4 arkipäivää. Varsinainen toimitus tapahtuu Postin kautta ja he määrittelevät paketin toimitukseen kuluvan ajan.

Käytämme puisissa koruissa aina suomalaista sertifikoitua koivuvaneria ja kivikoruissa käytössä tällähetkellä ovat suomalainen graniitti ja suomalainen vihreä dolomiittimarmori sekä italialainen marmori.

Oletuksena korujen kiinnitysosissa, koukuissa ja tapeissa käytetään ruostumatonta terästä, joka on yleisesti käytössä oleva ja turvallinen korumateriaali. Ruostumaton teräs sisältää yleensä pieniä määriä nikkeliä, mutta on sellaisessa muodossa ettei se vapaudu käyttäjään.  Jos kuitenkin sairastat nikkeliallergiaa on suotavaa valita ruostumattoman teräksen sijaan sterling-hopea. Tilauksesi yhteydessä voi erikseen valita, että korusi tapit tai koukut vaihdetaan teräksestä sterling-hopeaan.

Kullan värisissä koruissa koukut sisältävät kuparia 62,8 %, sinkkiä 36,1 % ja kultaa 1,1 %. Koukut eivät sisällä nikkeliä. Myös kultaisissa koruissa vaihtoehtona nikkeliallergikoille on hopeiset sterlinghopea koukut. Valitettavasti täysin kultaisia koukkuja ei ole saatavilla.

Jos aihe kiinnostaa enemmän, katso blogin puolelta tarkemmat tiedot materiaaleistamme.

Mitkään koukuistamme eivät sisällä nikkeliä, mutta yleisenä suosituksena on käyttää sterlinghopea-koukkuja jos kärsit nikkeliallergiasta. Jokaisen korun kohdalla voit valita erikseen sterlinghopea koukut.

Kiviosat koruissa ovat n.3mm paksoja, jonka vuoksi ne eivät paina paljon. Painoa voi verrata esimerkiksi isoihin vanerikoruihin.

Pahoittelut aiheutuneesta harmista!<3

Laita kuva viallisesta tai hajonneesta korusta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@ihanilla.com

Jos korusi hajosi käytössä, niin kerro mikä aiheutti korun hajoamisen. Näiden tietojen pohjalta voimme tehdä koruista entistä paremman tulevaisuudessa.

Huomioithan kuitenkin etteivät korut kestä kuumia lämpötiloja eli esimerkiksi saunomista on ehdottomasti vältettävä.

Korut on valmistettu Suomessa. Puuosat laserleikataan Hauhossa ja kiviosat valmistetaan Sastamalassa. Lopullinen kokoaminen tapahtuu Tampereella.

Valitettavasti emme myönnä ns. hygieniatuotteille (kuten korvakorut) palautus- tai vaihto-oikeutta, koska näitä tuotteita ei voi palautuksen jälkeen myydä eteenpäin. Tämänhetkiset pakkaukset eivät tarjoa mahdollisuutta varmistaa, ettei koruja ei ole käytetty ennen palauttamista, joten palautettuja koruja ei voida myydä edelleen. Mietimme kuitenkin ratkaisua, jotta tulevaisuudessa voisimme tarjota myös korvakoruille palautusoikeuden.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeet saat 15% alennuksen vähintään 40€ ostoksen.