fbpx
Ihanilla favicon

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysy mitä vain!

0503789081

asiakaspalvelu@ihanilla.com

"Yhteistyössä joustavuus ja asiakaslähtöisyys ovat asioita, joita arvostan. Miljan palveluihin voi aina luottaa ja kommunikaatio sujuu ketterästi."

— Satu Palojärvi, Flatdot

"Yhteistyössä joustavuus ja asiakaslähtöisyys ovat asioita, joita arvostan. Miljan palveluihin voi aina luottaa ja kommunikaatio sujuu ketterästi."

— Satu Palojärvi, Flatdot Oy

Tekijästä

Milja Käppi

Milja Ihanillasta täällä, hei!

Tuolla lauseella olen aloittanut useita puheluita vuosien aikana. Yhtiön nimi muuttunut aina vain sen hetken työpaikan mukaan. Asiakaspalvelu on siis ollut mukavuusalueeni siitä asti, kun työelämäni aloitin – ja olenkin aina siitä myös pitänyt. Kuitenkin vuonna 2019 eräänä myrskyisenä marraskuisena iltana (kuten usein kirjoissa sanotaan) idea omasta yrityksestä putkahti päähäni. Saman tien, säikähtäen, torjuin sen pois mielestä – enhän minä nyt omaa yritystä voi perustaa! Sitten pysähdyin ja aloin miettimään, että miksi ei. Siitä saakka, kun muistan, olen kasannut vihkoihin ideoita runoista novellitarinoihin. Suunnitellut vaatteita ja koruja paperille eri tv-ohjelmien innoittamana. Ideoinut ja suunnitellut kaikenlaisia tuotteita, kuten levynkansia olemassa olemattomille bändeille ja lista vain jatkuu. Eikä missään vaiheessa ideat ole lakanneet virtaamasta, vaikka niiden ylös kirjoittaminen on muiden töiden ohella vähentynyt. Joten miksen perustaisi omaa yritystä – ideoita minulla ainakin riittää!


Näistä ajatuksista syntyi Ihanilla. Vaikka Ihanilla tarjoaa päätoimisesti media -ja mainostoimistopalveluita, niin siihen yritys ei pelkästään rajoitu. Täytyyhän minun päästä muitakin ideoita toteuttamaan nyt kun yrittäjäksi ryhdyin! Mahdollisuudet ovat rajattomat ja siksi tahdon rohkaista asiakkaitanikin tarttumaan hulluimpiin ideoihin ja hakemaan niille toteutusta, koska eiväthän ne poissulje perinteistä lähestymistapaa vaan tukevat niitä. Toteutetaan siis ideoitamme ja ideoidaan yhdessä! Parhaat ideat syntyvätkin yhdessä muiden kanssa! Tästä viestii myös yritykseni nimi Ihanilla. Nimi, joka syntyi mökillä saunanlauteilla ystäväni Juulian kanssa, kun puhuimme mielikuvitusyrityksestämme. Tämä idea syntyi ala-aste vuosinamme, vaikka kumpikaan tarkkaa vuotta ei muista. Mutta nyt sekin idea on toteutettu – Juulian luvalla totta kai.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Montako sivua tarvitset? (Sisältäen alasivut)
Tahdotko tarjouksen yritysilmeen päivittämisestä?

Ota yhteyttä!

Toivottu yhteydenottotapa: