ihanilla yrityksenä

Ihanilla on yhden naisen yritys, joka on perustettu toukokuussa 2020 ajatuksesta päästä toteuttamaan kaikkia ideoita. Aluksi tämä toteutettiin vain mediapalveluiden muodossa yrityksille, vaikka taustalla kokoajan piili ajatus omasta design-mallistosta ja verkkokaupasta kuluttajille. 

Ihanilla on myös pienyritys, joka arvostaa kotimaisuutta ja kestävyyttä. Tämän vuoksi eri palveluita alihankkiessa Ihanilla suosii kotimaisia yrityksiä, oli kyse painotuotteista tai materiaalihankinnoista.

Panostamme myös siihen, että koruja tehdessä ei synny turhaa hävikkiä. Tämän vuoksi verkkokaupassa on myynnissä hävikkikoruja, jotta materiaaleja ei turhaan heitettäsiin hukkaan. Hävikkikorut ovat joko ylimäärävanerista tehtyjä koruja tai tavallisen malliston koruja, jotka eivät läpäise laatuvaatimuksia.

Ihanilla yrittäjä Milja Käppi

Yrittäjästä

milja käppi

Milja Ihanillasta täällä, hei!

Tuolla lauseella olen aloittanut useita puheluita vuosien aikana. Yhtiön nimi muuttunut aina vain sen hetken työpaikan mukaan. Asiakaspalvelu on siis ollut mukavuusalueeni siitä asti, kun työelämäni aloitin – ja olenkin aina siitä myös pitänyt. 

Ihanilla perustettiin keväänä 2020 ajatuksesta päästä toteuttaa kaikkia unelmia. Yhden asian tekeminen ja siihen tyytyminen ei ole ikinä ollut vahvuuteni vaan innostus uuden kehittämiseen on pitänyt minut jatkuvasti varpaillani. Vaikka Ihanilla tarjoaa päätoimisesti media -ja mainostoimistopalveluita, niin siihen kiusaus toteuttaa pitkäaikaista unelmaa omasta korumallistosta oli liian houkutteleva jättää toteuttamatta.

Suomalaiset design-tuotteet ovat olleet oma intohimoni pitkään, joten uuden tuotteen tuominen näille jo upeille markkinoille on hyvin pelottavaa. Kuitenkin pitkään eri Designtoreja kiertäneenä olin huomannut, että tietynlaiset kivikorut uupuvat markkinoilta täysin. Nyt alaa tutkineena olen huomannut kuinka Suomessa ollut kivituotanto uhkaa kadota. Ammattilaiset alkavat ikääntyä eikä uusia nuoria tekijöitä ole alalle tulossa. Myös kivimateriaalia Suomessa on valtavasti. Tämä oli lopullinen syy miksi päätin luoda mallistoni, jos vaikka ihmisten kiinnostus kotimaiseen kiveen kasvaisi ja myös nuoria lähtisi opiskelemaan kivien käsittelyä tai louhimista, jotta tulevaisuudessa emme joutuisi hankkimaan tätä osaamista ulkomailta. 

Nyt kuitenkin mallisto on täällä ja kaikki mahdollisuudet ovat auki. Toivottavasti liityt kanssani tälle matkalle seuramaan mitä kaikkea tästä voi kehkeytyä.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeet saat 15% alennuksen vähintään 40€ ostoksen.